Klantinzicht en klantmanagement

Verminder risico’s en maximaliseer winst dankzij uitgebreid portefeuillemanagement

Data en instrumenten voor klantenbeheer

Experian biedt uw bedrijf een scala aan instrumenten, waaronder systemen voor data- en portefeuillemanagement. Ook kunt u kiezen voor rapportagesoftware. Deze software helpt u een volledig beeld van de kredietactiviteiten en het kredietgedrag van uw klanten te krijgen. U kunt de juiste producten voor belangrijke klanten dan op het juiste moment op de markt brengen. Tegelijkertijd reduceert u uw lasten voor risicovolle klanten.

Klantwaardemanagement

Wilt u meer inzicht in het gedrag van uw klanten? Onze bewezen instrumenten voor klantmanagement maken gebruik van interne en externe databronnen. Daardoor bent u in staat uw strategieën af te stemmen op een individu en de groei van uw meest winstgevende klanten te maximaliseren. U kunt immers analyseren en voorspellen hoe zij zich in de toekomst zullen gedragen.

Portefeuillemanagement

Het is noodzakelijk dat u inzicht krijgt in het totale risico dat u loopt met uw huidige portefeuille en in de klantwaarde. Dankzij een gedetailleerde analyse laten we uw bedrijf zien waar uw meest winstgevende klanten zich bevinden. En, hoe u meer van dergelijke klanten kunt aantrekken.

Incasso en debiteurenbeheer

De moeilijke marktomstandigheden zetten branches onder druk om invorderingen en winst te maximaliseren. Aangezien het macro-economische klimaat blijft veranderen, komen portefeuilles onder druk te staan en blijft de criminaliteit toenemen. Experian kan u helpen de prestaties van uw portefeuille te maximaliseren.

Marketingstrategie en marketingadvies

Ook voor marketingstrategie en marketingadvies bent u bij Experian aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij het in kaart brengen en benaderen van uw meest potentiële klanten. Niet alleen dankzij ons unieke dataregister, maar zeker ook dankzij onze jarenlange ervaring.

E-mailmarketing

Experian maakt het u mogelijk relevante relaties met uw klanten op te bouwen dankzij e-mailmarketing. Wij zijn een vertrouwde aanbieder van online marketingservices voor organisaties wereldwijd.

Klantinformatie

Heeft uw bedrijf behoefte aan up-to-date en accurate data over consumenten? Wij kunnen u hier snel en gemakkelijk toegang tot geven.

Data-integriteit en datamanagement

Wij maken het u mogelijk de kwaliteit, integriteit en consistentie van uw klanteninformatie te verbeteren. Met onze dataverrijking, opschoningproducten en services kunt u de kosten verlagen, de productiviteit verhogen en een dieper inzicht in uw doelmarkten krijgen.

  • © Experian 2018. Alle rechten voorbehouden.