Klantenwerving

Vind en werf nieuwe klanten! Richt u op de juiste doelgroep

Verhoog uw inkomsten door klantenwerving

Wilt u het werven van klanten kosteneffectiever en minder risicovol maken? Zet dan de databases, software voor doelgroepmarketing en oplossingen voor market intelligence van Experian in. Hiermee brengt u alleen kredietwaardige consumenten en kleine bedrijven in kaart, die een grote kans hebben op uw nieuwe aanbiedingen te reageren. Kortom: optimaliseer uw inspanningen.

Databasemanagement en databasesoftware

Onvolledige gegevens verdraaien analyses en informatiebeheer. Het gevolg: besluitvorming op basis van slechte informatie. Daarom is het noodzaak uw gegevens zuiver en up-to-date te houden. Onze software en services voor databasemanagement helpen u daarbij. Tegelijkertijd krijgt u een goed beeld en begrip van uw klantendatabase.

Interpretatie klanteninformatie

Nauwkeurige data is een bedrijfskritisch gegeven. Experian heeft meer dan twintig jaar ervaring in het beheer en de interpretatie van grote hoeveelheden consumentendata. Wij kunnen u helpen de kosten binnen uw bedrijf te verlagen, de productiviteit te verhogen en nieuwe kansen te ontdekken. Ook kunt u een dieper inzicht in uw doelmarkten krijgen.

Strategisch inzicht en onderzoek

Strategisch inzicht en kennis over consumenten, zodat u concurrentievoordeel in de markt kunt behalen. Dat is het voordeel van de producten van Experian. U ontdekt nieuwe zakelijke kansen, bepaalt risico’s en kunt weloverwogen beslissingen nemen.

Klantinzicht

Wilt u ook het voordeel van klantinzicht benutten? Door gebruik te maken van onze data, marketing- en creditservices, krijgt u kant-en-klare en op maat gemaakte oplossingen. Daarbij is het rendement op uw investeringen meetbaar. Uiteraard krijgt u ondersteuning van onze deskundige consultants en analisten.

Optimalisering e-mailmarketing

Het succes achter e-mailmarketing is het sturen van uitsluitend persoonlijke en relevante berichten naar klanten. Experian biedt u het inzicht en de analyse om de prestaties van uw e-mailcommunicatie en klantervaringen te verbeteren.

Planning van detailhandel en de lokale markt

Samen met Experian kunt u de detailhandelnetwerken en verkoopgebieden van uw bedrijf plannen. Reserveer vervolgens media-uitgaven, bepaal de verkoopdoelstellingen en verdeel de middelen op basis van inzicht en vertrouwen.

Vaststelling potentiële klanten

Dankzij ons unieke dataregister en onze uitgebreide ervaring kunt u uw meest potentiële klanten vaststellen en vervolgens benaderen. Omdat we een uitgebreid scala aan data bezitten en beheren, kan Experian u informatie leveren met de nodige diepte en kwaliteit. Alles draait immers om de grootste respons en waarde voor uw bedrijf!

Application decisioning

Het is van grote waarde als u uw bedrijfsprocessen van begin tot eind kunt automatiseren en beheren. Onze instrumenten voor aanvraag beoordelingsprocessen zorgen dat u snel en flexibel beslissingen kunt nemen en dat uw werkstromen vloeiend verlopen. Hierdoor maximaliseert u de klantwaarde en heeft u risico’s en potentiële oninbare schulden snel in het vizier.

Analyse en modeltoepassing

Om te voorspellen hoe aanvragers en klanten zich in de toekomst gedragen, zet u de analyses en modeltoepassingen van Experian in. Door data in krachtige informatie te converteren, kunt u de risico’s beheren en uw marketingstrategie verbeteren.

  • © Experian 2018. Alle rechten voorbehouden.