Vergroot uw winstgevendheid
met goed onderbouwde beslissingen

Gratis advies

Maak een afspraak met één van onze experts.

Bekijk de video

PowerCurve Platform

PowerCurve™ Strategy Management

Groei stimuleren - klant voor klant

Betere beslissingen over uw klanten zijn een krachtige impuls voor het verbeteren van bedrijfsprestaties. Consequent uitgevoerde, doelgerichte, gefundeerde beslissingen, tijdens de hele klantlevenscyclus, kunnen daadwerkelijk meer winst opleveren in een markt met een steeds fellere concurrentie.

Maar om sneller te verbeteren en rendement op uw investering te krijgen, heeft u behoefte aan efficiënte en effectieve methoden om deze besluitvormingsstrategieën te ontwikkelen en te implementeren.

Maak kennis met PowerCurve™ Strategy Management

Dankzij PowerCurve™ Strategy Management kunnen organisaties snel en eenvoudig meer inzichtelijke besluitvormingsstrategieën ontwikkelen en implementeren. Door geavanceerde analyses en besluitvormingsstrategieën te combineren kunnen organisaties betere prestaties leveren met goed gerichte, dynamische en gefundeerde beslissingen over hun klanten te nemen om concurrerend te blijven en de winstgevendheid te verbeteren.

Hoe werkt het?

PowerCurve Strategy Management maakt gebruik van geavanceerde analyses waarmee u de waarde van uw data kunt ontsluiten en omzetten in inzicht in mogelijke opbrengst en risico's die gepaard gaan met de interactie met uw klant.

Het platform combineert ontwerp van uw strategie met uitvoering ervan. Zo bent u verzekerd van een snelle implementatie en kunt op ongekende manier prestaties volgen, waarbij de resultaten worden teruggekoppeld aan uw eigen strategieën. Deze complete architectuur versnelt uw test- en leerproces. Verder kunt u eerder veranderingen in de markt en in het gedrag van klanten herkennen, zodat u sneller uw besluitvormingsstrategieën kunt aanpassen om negatieve effecten te voorkomen en te profiteren van nieuwe kansen.

Met PowerCurve Strategy Management kunt u:

  • Eenvoudig nieuwe besluitvormingsmogelijkheden in uw bestaande omgeving inpassen.
  • Betere besluitvormingsprestaties en ROI voor uw hele organisatie bereiken.
  • Marktintroductie versnellen en tegelijkertijd de totale productiviteit opvoeren.
  • De werkbelasting van interne werknemers, analisten en IT-personeel verlichten.
  • Snel besluitvormingsstrategieën ontwerpen, testen, uitvoeren en verfijnen binnen uw bedrijf.
  • Een beter evenwicht tussen risico en beloning bereiken.
  • De behoeften van uw klanten beter begrijpen en eraan tegemoetkomen.

Experian biedt meer dan drie decennia bewezen expertise op het gebied van het verrijken van klantgegevens en het opbouwen van zinvolle analyses om organisaties te helpen winstgevende klantrelaties uit te breiden. Met PowerCurve Strategy Management kunt u de besluitvormingsprocessen verbeteren om snel rendabele beslissingen te nemen over uw wervings-, portfolio- en schuldenbeheer.

PowerCurve Strategy Management: Vergroot uw winstgevendheid met goed onderbouwde beslissingen

  • © Experian 2018. Alle rechten voorbehouden.