Goede klanten werven zonder extra kosten

Gratis advies

Maak een afspraak met één van onze experts.

Bekijk de video

PowerCurve Platform

PowerCurve™ Originations

Vereenvoudig uw klantenwerving

De markt wordt steeds complexer en beweegt sneller dan ooit, waardoor uw winstgevendheid in het nauw komt en er nieuwe risico's optreden. De concurrentie is sterk en regelgeving verandert steeds, net als de behoeften van uw klanten, ze zijn beter op de hoogte en verwachten steeds meer.

Om uw rendement te verhogen, heeft u een aanpak nodig waarmee uw klantenwervingsprocessen efficiënter en beter te beheren zijn. U moet ook flexibel en slagvaardig zijn om te kunnen reageren op veranderende behoeften van klanten en te blijven voldoen aan regelgeving. Dit, terwijl u de aandacht wilt vasthouden van potentiële klanten met gepersonaliseerde aanbiedingen die bijdragen aan een hoger rendement van uw marketinginspanningen.

Maak kennis met PowerCurve™ Originations

PowerCurve™ Originations is een intelligente besluitvormingsoplossing die u in staat stelt om inzicht te krijgen in de waarde van potentiële klanten, snellere en betere beslissingen te nemen, en de kosten onder controle te houden.

Met PowerCurve Originations kunt u snel betere beslissingen nemen aangaande uw klantenwerving, die uw rendement verhogen en winstgroei vergroten.

Hoe werkt het?

Door automatisch de data van credit bureaus en klantdata te koppelen kan PowerCurve Originations u laten profiteren van de waarde van het steeds uitgebreidere data aanbod voor een volledig overzicht van uw potentiële klanten. In combinatie met de mogelijkheid uw besluitvorming en bedrijfsprocessen te beheren, evenals real-time inzicht in het proces, biedt PowerCurve Originations de flexibiliteit om weloverwogen dynamische beslissingen te nemen en duurzame relaties met klanten op te bouwen.

Met PowerCurve Originations, kunt u:

  • Uw rendement verbeteren.
  • Snel reageren op veranderende marktomstandigheden, door meer flexibiliteit.
  • De beslissingsduur verkorten en de klanttevredenheid vergroten.
  • Efficiëntie verhogen.
  • De klantenwervingskosten verlagen.
  • Kredietrisico en fraude doelmatiger beheren.
  • Voldoen aan regelgeving.

Experian biedt meer dan drie decennia bewezen expertise op het gebied van het verrijken van klantgegevens en het opbouwen van zinvolle analyses om organisaties te helpen met het opbouwen van winstgevende klantrelaties. Met PowerCurve Originations kunt u voordelig de juiste nieuwe klanten werven, uw rendement verbeteren en duurzame relaties met klanten opbouwen.

PowerCurve Originations: Goede klanten werven zonder extra kosten.

  • © Experian 2018. Alle rechten voorbehouden.