Over Experian Nederland

Sinds 1986 is Experian actief in Nederland. Momenteel werken ruim 80 medewerkers met toewijding voor meer dan 1500 opdrachtgevers in uiteenlopende bedrijfstakken. Enerzijds worden onze data en besluitvormingsproducten gebruikt om consumentengedrag te herkennen, doelgroepen te bepalen en klanten te genereren. Anderzijds wordt de informatie uit onze omvangrijke databanken gebruikt om de kredietrisico's bij consumenten tijdens de acceptatie, inning en incasso te beheersen en om fraude te verminderen. Tot slot helpt Experian u om uw data beter te managen en de kwaliteit van uw data te optimaliseren. In Nederland werkt Experian voor opdrachtgevers in de telecom, utiliteit, automotive, verzekeringen, financiële dienstverlening, e-commerce en postorder, vrijetijdsbesteding, fondsenwerving, onroerend goed en overheid.

Onze drie hoofdactiviteiten zijn: Credit Services, Decision Analytics en Marketing Services.

Credit Services

Wij helpen bedrijven bij het verkrijgen van inzicht in risico’s als het gaat om kredietverstrekking aan consumenten en kleine bedrijven. Onze informatie stelt u in staat beter gefundeerde beslissingen te nemen betreffende leningverstrekkingen. Ook vergemakkelijken en versnellen we het afsluiten van financieringen voor uw klanten.

Decision Analytics

Wij leveren analytische vaardigheden en specialistische softwareproducten, die uw bedrijf in staat stelt de snelheid en kwaliteit van uw besluitvorming te vergroten. Wij helpen u uw kredietverleningstrategieën te optimaliseren en snel veranderingen door te voeren.

Marketing Services

Wij helpen uw bedrijf bij het vinden van nieuwe klanten en het intensiveren van bestaande relaties. Zo maken wij het u mogelijk op de meest effectieve wijze en met het meest geschikte aanbod met (potentiële) klanten te communiceren.

Meer informatie?

 Stuur een e-mail

 Bel naar 070 - 440 4000

Bekijk onze video