Credit Check

Nieuwe klanten zijn natuurlijk altijd welkom. Maar is de nieuwe klant ook een goede klant, en past hij eigenlijk wel binnen uw klantprofiel? Om daar antwoord op te krijgen, is het belangrijk om inzichtelijk te maken wat het te verwachten kredietrisico en betaalgedrag van nieuwe klanten zal zijn.

De Credit Check is een veilig online product waarmee u snel, op basis van betrouwbare data, kunt beslissen of u een consument wel of niet wilt accepteren. U zoekt op naam en/of adres en de gegevens zijn direct beschikbaar. U kunt de Credit Check ook koppelen aan uw systemen zodat u geautomatiseerd een verantwoord besluit kunt nemen. De Credit Check wordt vooral ingezet in de telecom-, nuts-, kabel-, retail- en vastgoedsector.

Minimaliseer uw risico

Door gebruik te maken van de Credit Check in uw acceptatietraject minimaliseert u uw risico's op wanbetaling. U verlaagt zo niet alleen uw afschrijvingen op oninbaarheid, u bespaart tevens op de aanmaning- en incassokosten. Bovendien voorkomt u dat consumenten producten of diensten aanschaffen die zij zich niet kunnen veroorloven.

Voordelen van de Credit Check

 • Online toegang tot de grootste database met consumentendata.
 • Inzicht in kredietwaardigheid en betaalgedrag van consumenten.
 • Snel en effectief grote aantallen consumenten checken.
 • Minder afschrijvingen en verlaging van aanmaning- en incassokosten.
 • Eenvoudig te integreren in uw systemen via een XML koppeling.
 • Meer informatie?

  Vul onderstaand formulier in:

  Door u in te schrijven voor de Experian Business Marketing Communications ontvangt u het laatste onderzoek, inzicht, nieuws en uitnodigingen tot evenementen en webinars. Experian biedt een breed scala van producten en diensten.

  Wij doen ons uiterste best om u uitsluitend berichten te sturen die wij relevant voor u, uw baan en uw zaken achten.

  U kunt ieder moment van gedachten veranderen.

  • Versturen

  Lees ons privacy beleid voor details over het gebruik en de opslag van uw persoonlijke gegevens.